53-річний злодій вкрав телефон у дитини

14:03 27 лютого 2023 р.

Фото до новини

За скоєне 53-річному жителю міста Червоноград, котрий раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки, загрожує покарання - до восьми років позбавлення волі.

Про це інформує відділ комунікації поліції Львівської області, пише Dailylviv.com.

Як встановили співробітники Червоноградського районного відділу поліції, 26 лютого близько 15.00 в одному з магазинів на вулиці Набережній у Червонограді зловмисник викрав у 12-річної дівчинки, місцевої мешканки, мобільний телефон з кишені куртки, після чого втік. Про крадіжку поліціянтів повідомила мати школярки.

На місці події працювала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Проведеними заходами, за допомогою камер відеоспостереження, правоохоронці встановили особу зловмисника - 53-річного місцевого жителя, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Поліціянти затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Речовий доказ у затриманого вилучено.

За фактом слідчі Червоноградського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - до восьми років позбавлення волі.

Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Правоохоронці нагадують, що в умовах воєнного стану за скоєння крадіжки, грабежу, розбою, вимагання, а також за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, передбачені максимальні покарання.

У селі на Львівщині вкрали з хати гаджет

На Львівщині затримали крадія 200 метрів телефонного кабелю

Поліціянти встановили, що харків’янин викрав у Львові телефон у неповнолітньої

Пасажирці маршрутки у Львові зателефонував поліціянт і повідомив, що у неї вкрали гаманець

Уночі група 20-річних побила і пограбувала перехожих у Львові

На пішохідному переході в іноземки вкрали гаманець з картками і документами

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів