Завтра Львів попрощається з бійцем 24-ї окремої мехбригади імені короля Данила Петром Бардаком

19:24 11 вересня 2023 р.

Фото до новини

Завтра, 12 вересня, Львів попрощається з військовослужбовцем Петром Бардаком, який загинув у бою, захищаючи Україну від російських окупантів.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону воїна розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Петро Бардак вічний спочинок знайде на кладовищі у рідному селі Ліщин (колишнього Жидачівського району) Львівської області.

Петро Бардак (31.07.1990-01.08.2023).

Уродженець села Ліщин Львівської області.

Навчався у комунальному закладі загальної середньої освіти І-го ступеня №16 села Ліщин, згодом вступив до комунального закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №5 села Грусятичі. 

Після закінчення навчання проходив військову службу в Полтаві.

Згодом працював у львівському комунальному підприємстві «Шляхово-ремонтне підприємство Галицького району». У вільний час захоплювався рибальством та футболом.

З початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини до лав 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України. Боронив державу на східному напрямку.

У Петра Бардака залишилися мама, двоє сестер та двоє братів.

Віталій Самольотов, уродженець Хакасії, мешканець Львова, захисник України завтра знайде вічний спочинок на Полі почесних поховань

Командир штурмового відділення Андрій Гарасим, нагороджений Хрестом хоробрих, навіки повернувся на малу батьківщину

Виконував бойове завдання на Луганському напрямку: Львівщина попрощалася з Анатолієм Рибаком

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів