Залишилися син, батьки і сестра. Львів прощається з військовослужбовицею Наталією Бойко

17:49 21 жовтня 2024 р.

Фото до новини

Здобула дві вищі освіти: у Львівському торгівельно-економічному університеті та у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Зеноновича Ґжицького.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

У вівторок, 22 жовтня, Львів попрощається з військовослужбовицею Наталією Бойко, яка боронила Україну від російських окупантів. Мерія закликає мешканців та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання і утриматися в цей час від розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону воїнів розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла. Опісля, орієнтовно об 11:30, відбудеться загальноміська церемонія прощання на площі Ринок.

Поховають Наталію Бойко на Личаківському кладовищі у Львові. 

Наталія Бойко (23.08.1989-17.10.2024). Львів’янка.

Навчалась у середній загальноосвітній школі №22 імені Василя Стефаника міста Львова. Згодом здобула дві вищі освіти: у Львівському торгівельно-економічному університеті та у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Зеноновича Ґжицького.

Після завершення навчання спершу працювала секретарем-референтом на приватному підприємстві «Політеп», а згодом – в індустрії краси. Впродовж останнього періоду обіймала посаду вихователя у дитячому садку «Пташеня».

З перших днів повномасштабного вторгнення російської федерації активно займалася волонтерською діяльністю для потреб Сил безпеки та оборони України. У липні 2023 року, попри відсутність бойового досвіду, стала на захист держави від російських загарбників. Боролася з окупантами на східному напрямку у лавах 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка оперативного командування «Південь Сухопутних військ Збройних Сил України. За сумлінну службу була неодноразового відзначена військовим командуванням.

У Наталії Бойко залишилися син, батьки та сестра. 

22 жовтня Львів також попрощається з бійцями — повітрянодесантної бригади Борисом Компілекевичем і штурмового батальйону Павлом Пелихом.

Нагадаємо, на Донеччині в бою загинули двоє рідних братів — Роман та Ігор Труші. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів