Тепер ти Ангел своєї доні у небі: під Бахмутом загинув львів'янин Андрій Гудима

22:44 4 липня 2023 р.

Фото до новини

Прощання з Андрієм відбудеться у четвер, 6 липня, об 11.00, в Гарнізонному храмі. Поховання - о 12.00 на Марсовому полі.

Про це сьогодні, 4 липня, повідомила колишня дружина бійця, ресторатора, блогера Андрія Гудими - Уляна Сурмай, пише Dailylviv.com.

"Тепер, коли Юлічка (донька - Ред.) знає, можу написати. Андрій Гудима загинув, під Бахмутом, у бою. 02.07.2023. Наш Герой. 

..все, про що я молилась в останні дні - щоб ти з‘явився у мережі. Щоб почитав повідомлення і переглянув фоточки від Юляшки, на які вона чекала відповідей і постійно питала - «чого тато не відповідає?». Побачив скріни наших з нею переписок, від яких ти б посміхнувся, і тобі б стало так тепло на серці. 

Але там застигло - востаннє у п’ятницю, о 01.07.. 

Ваші стосунки з доцею були такі ніжні, такі зворушливі, такі близькі. Її великий всесвіт, в якому вона завжди найважливіша. Ваш всесвіт. Ти найкращий тато на світі. Ти був ним з першої секунди народження Юлічки. І ще 9 місяців перед тим. І в мить, коли вона з’являлась на світ. Твоя доця любить тебе понад усе на світі. І тому я стримувала тебе як могла. Злилась, і гордилась. А зараз серце рветься на шматки, бо так важко не було ніколи. 

Я знаю, скільки гарних слів скаже про тебе родина, друзі, побратими.. Усі, кому пощастило бути частинкою твого життя, чи просто знати тебе. 

Ти Герой, а я просто хотіла бачити ваші з Юлічкою обійми. І щоб ти завжди був поруч. Це все, чого я хотіла понад усе. Тепер ти Ангел своєї доні у небі.. 

Хай Бог прийме тебе в свої обійми, а нам дасть сил триматись" ,- написала Уляна Сурмай.

Завтра Львів прощатиметься з воїнами 80-ї окремої десантно-штурмової бригади

Ростислав Парфанюк та Максим Николишин: завтра Львів прощатиметься з Героями

Вікторію Амеліну, яка загинула від удару російської ракети, поховають на Личаківському цвинтарі

Народився у Будапешті: завтра Львів попрощається з Героєм Андрієм Гурським

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів