Ростислав Парфанюк та Максим Николишин: завтра Львів прощатиметься з Героями

16:15 4 липня 2023 р.

Фото до новини

У середу, 5 липня, Львів попрощається з двома Героями. Ростислав Парфанюк та Максим Николишин захищали Україну від російських окупантів.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону Героїв розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Максима Николишина поховають на Голосківському кладовищі, Ростислава Парфанюка – на Личаківському кладовищі.

Нагадаємо, також о 15:00 у Гарнізонному храмі відбудеться прощання та Чин похорону української письменниці Вікторії Амеліної, о 15:40 – міська церемонія прощання на площі Ринок. 

Біографії Героїв

 


Ростислав Парфанюк (23.08.1986-26.06.2023) Львів’янин.

Навчався у середній загальноосвітній школі №23 міста Львова. Здобув вищу освіту у Національному лісотехнічному університеті України.

У мирний час працював за фахом у сфері деревообробки та виробництва меблів. Захоплювався своєю справою.

З початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від російських окупантів. Виконував бойові завдання на східному напрямку у лавах 68-ї окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України.

У Ростислава Парфанюка залишилися батьки.

 

Максим Николишин (04.10.1978-03.07.2023) Львів’янин.

Навчався у колишній середній загальноосвітній школі №58 міста Львова. Після завершення навчання одразу почав працювати, займався сантехнічними роботами. Жив своєю справою, захоплювався автомобілями.

З початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини до лав 125-ї окремої бригади територіальної оборони регіонального управління «Захід» Сил територіальної оборони Збройних Сил України. Виконував завдання на східному напрямку.

У Максима Николишина залишилися батьки, сестра, донька, онука, племінниця та швагро, двоюрідні брати та сестри. 

Вікторію Амеліну, яка загинула від удару російської ракети, поховають на Личаківському цвинтарі

Народився у Будапешті: завтра Львів попрощається з Героєм Андрієм Гурським

Львів прощатиметься з Максимом Лавренком, який воював у Миколаївській, Херсонській, Донецькій та Луганській областях

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів