Повернувся з Польщі та добровольцем став на захист Батьківщини: Львів завтра попрощається з Михайлом Турчиним

16:54 23 вересня 2023 р.

Фото до новини

У неділю, 24 вересня, Львів попрощається із військовослужбовцем Михайлом Турчином, який загинув від рук російського окупанта, захищаючи Україну.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматись в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону військовослужбовця розпочнеться о 10:15 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, о 10:45 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Біографія захисника

Михайло Турчин (07.10.1992-19.09.2023) - львів’янин.

Навчався у середній загальноосвітній школі №96 міста Львова. Здобував освіту у відокремленому структурному підрозділі «Навчально-науковий інститут підприємництва та перспективних технологій Національного університету «Львівська політехніка»

Після завершення навчання працював барменом і обожнював свою роботу, успішно закінчив міжнародні курси барної справи. Згодом поїхав за кордон, де працював у логістичній сфері. У вільний час захоплювався музикою, був надзвичайно відданим другом.

З початком повномасштабного вторгнення, попри відсутність військового досвіду, повернувся з Польщі та добровольцем став на захист Батьківщини. Після проходження навчань боронив територіальну цілісність та суверенітет держави у лавах 68-ї окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України. Виконував обовʼязки головного сержанта-командира відділення. За сумлінне виконання бойових завдань Михайлу Турчину було надано звання «молодший сержант».

У Героя залишилися бабуся, батьки та брат з дружиною.

Львівщина прощається з Павлом Бараном, якого вважали зниклим безвісти

27-річний командир аеромобільного відділення Володимир Пшик: Жовтанці прощаються з Героєм

Поблизу Роботиного Запорізької області загинув захисник з Дрогобиччини Роман Пирін

Чекали матір, брат і сестра: на Донеччині загинув 30- річний захисник з Львівщини Ігор Олійник

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів