На війні загинув активний учасник трьох українських революцій

12:04 19 травня 2023 р.

Фото до новини

Сьогодні на Львівщині прощаються зі сімома захисниками України від російського агресора: Назар Марків, Василь Борута, Василь Кадошніков, Андрій Бойко, Ярослав Біловус, Олег Зубрицький, Олег Пелехатий.

Про це повідомила Львівська обласна військова адміністрація, пише Dailylviv.com.

Назар Марків 

Житель Миколаївської громади.

Загинув воїн внаслідок ворожого обстрілу біля населеного пункту Лиман Перший Куп’янського району, виконуючи бойове завдання. 

Василь Борута 

Мешканець села Шандровець. За час проходження військової служби зарекомендував себе з позитивної сторони. Функціональні обов'язки виконував сумлінно та якісно. Загинув 14 травня у районі н.п. Часів Яр Донецької області внаслідок виконання бойового завдання.

Василь Кадошніков

Житель села  Кореличі Перемишлянської громади. Загинув 15 травня в районі Кремінної на Луганщині. У воїна залишилася дружина, донька та син.

Андрій Бойко

Мешканець села Лапаївка Зимноводівської громади. Був стрільцем-санітаром 1 стрілецького відділення 1 стрілецького взводу 1 стрілецької роти військової частини А4821. Загинув 14 травня виконуючи бойове завдання в районі населеного пункту Часів Яр. У воїна залишилися мама, син.

Ярослав Біловус

Житель села Тетевчиці. З перших днів повномасштабної війни Ярослав вступив до лав Національної Гвардії України. Проходив військову службу в/ч 3028. Загинув 7 травня на Донеччині.

Олег Зубрицький

Львів’янин. З початком повномасштабного вторгнення рф боронив державу на східному та південному напрямках у складі 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. Загинув 16 травня виконуючи бойове завдання. У воїна залишилися мама, кохана дівчина та двоє дітей.

Олег Пелехатий 17.05.2023

Львів’янин. Був відповідальним за підтримку безпеки учасників Революції на граніті, Помаранчевої революції та Революції Гідності. З початком повномасштабного вторгнення рф вступив до лав 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних Сил України. У воїна залишилися дружина, син, дві сестри, тесть, теща та племінники.

Памʼятаємо.

Львівщина прощається з Героями-захисниками: Артем Предводітєлєв, Іван Меола, Віктор Каштелянський, Володимир Заїчек

Львів попрощається з Миколою-Володимиром Бедиком-Шахідом

Ширий, Мальцев, Нестор, Скобало, Працьовитий, Мажура - Герої, з якими сьогодні прощаються на Львівщині

Дерево життя - на честь Героїв: Забавчук, Гірняк, Гнатишин, Михайлишин, Спринчане, Чайка, Міхеєв, Василишин (фото, відео)

Василь Лукашонок, Станіслав Григораш: Герої зі Львівщини, які двічі ставали на захист України

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів