Львів’яни урочисто відзначили 110-ту річницю народження Романа Шухевича

17:30 30 червня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської обласної ради

У п’ятницю, 30 червня, в Білогорщі відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення 110-річчя від дня народження Романа Шухевича та 76-ї річниці проголошення Акту відновлення української державності.

Про це повідомили сьогодні, 30 червня, у прес-службі Львівської обласної ради, де також поінформували: «Керівництво Львівської області й Львова та громадськість поклали квіти до пам’ятника Роману Шухевичу та вшанували хвилиною мовчання усіх борців за волю та незалежність України. Як наголосив під час виступу заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк, Роман Шухевич – це визначна постать національно-визвольних змагань, справжній Герой України, про нього потрібно знімати фільми та популяризувати його особистість. Урочистості завершаться громадським віче в центрі Львова».

Натомість у Львівській ОДА розповіли: «У вітальному слові заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Оксана Стоколос-Ворончук зауважила, що Україна – це краплина, зіткана з видатних постатей. «Кожна особистість – це крок у щасливе майбутнє. Сьогодні таким прикладом для воїнів АТО, які захищають Україну, є Роман Шухевич», – додала вона.

«Керівництво області та громадськість поклали квіти до пам’ятника видатного українського політичного і державного діяча Романа Шухевича, разом виконали Державний Гімн України. Опісля, відбулося громадське віче», – повідомили також сьогодні, 30 червня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів