Львів’яни пом’янули полеглих воїнів

16:05 15 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У Львові вшанували учасників бойових дій на території інших держав.

Про це повідомили в суботу, 15 лютого, у Львівській міськраді, де також розповіли, що поминальні заходи розпочались з архієрейської літургії у військовому Храмі Стрітення Господнього УГКЦ  на вулиці Батуринській. Опісля представники влади міста та області, духовенство, громадськість поклали квіти до пам’ятного знаку «Громадянам Львівщини, полеглим в Афганістані в 1979-1989 роках» під відповідний музичний супровід оркестру Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Також відбулось покладання квітів до пам’ятника «Воїнам, що віддали свої життя за Україну». Після покладання квітів оркестр Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного виконав Державний Гімн України.

Представники духовенства провели панахиду біля пам’ятного знаку «Громадянам Львівщини, полеглим в Афганістані в 1979-1989 роках», де відбулось громадське віче з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав біля пам’ятного знаку «Громадянам Львівщини, полеглим в Афганістані в 1979-1989 роках».

Як інформував «ЩЛ», 14 лютого 2019 року у Львові нагородили 23 учасників війни в Афганістані.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів