Львівщина знову в жалобі. Сьогодні прощатимуться з чотирма полеглими Героями

09:28 19 лютого 2024 р.

Фото до новини

Андрій Колода, Вадим Павлюк, Павло Биков, Василь Бочковський загинули захищаючи Україну від російських окупантів.

Про це повідомила пресслужба ЛОВА, пише DailyLviv.com.

Андрій Колода

Уродженець села Косівець Львівської області.

З початком повномасштабного вторгнення російської федерації добровільно став на захист Батьківщини. Воював на Луганщині та в Запорізькій області у складі 3-ї бригади оперативного призначення імені полковника Петра Болбочана

Вадим Павлюк

Уродженець міста Чернівці.

З початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини до лав 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила. Героїчно виконував бойові завдання на східному напрямку.

Павло Биков

Львівʼянин.

З початком повномасштабного вторгнення рф вступив до складу 125-ї окремої бригади територіальної оборони. Виконував бойові завдання на Харківщині, а згодом - на території Донеччини.

Василь Бочковський 

Житель села Волиця Шегинівськоі громади.  У 2023 році Василь добровільно вступив до лав ЗСУ. Проходив службу у складі 47 окремої механізованої бригади. Герой загинув 19 жовтня 2023 року поблизу населеного пункту Красногорівка на Авдіївському напрямку Донецької області.  З цього часу вважався зниклим безвісти. Похорон відбувся 18 лютого 2024 року.

Нагадаємо, 17 лютого, Львівщина попрощалася з вісьмома новітніми Героями. 18 лютого  19-річний Назар Янкевич загинув за Україну біля Авдіївки.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів