Львів прощатиметься з Юрієм Петрівим, який боронив державу на північному та східному фронтах

16:52 13 жовтня 2023 р.

Фото до новини

У суботу, 14 жовтня, Львів попрощається з військовослужбовцем Юрієм Петрівим, який загинув від рук окупантів, захищаючи Україну.

Про це інформує ЛМР, пише Dailylviv.com.

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону військовослужбовця розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі

Біографія захисника

Юрій Петрів (17.07.1983-10.10.2023) - уродженець міста Нетішин Хмельницької області.

Навчався у середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 міста Нетішин. Після закінчення 9-го класу вступив до Нетішинського професійного ліцею. У середині 2000-х років закінчив колишній Львівський інститут економіки і туризму.

Завершивши навчання, працював у ресторанній сфері, а після переїзду до столиці займався торгівлею. Упродовж 2015-2016 років виконував бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції у складі 39-го окремого мотопіхотного батальйону «Дніпро-2».

Після повернення до цивільного життя продовжив працювати у торговельній сфері. У вільний час захоплювався вирощуванням квітів, колекціонуванням марок та монет.

З початком повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини від окупантів до лав 67-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ Збройних Сил України. Боронив державу на північному та східному напрямках фронту.

У Юрія Петріва залишилися мама, дружина, 8-річна донька та брат.

Завтра Львів також прощатиметься зі снайпером Віталієм Казаковим.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів