З рідних нікого не залишилося. Львів прощатиметься зі снайпером Віталієм Казаковим

15:40 13 жовтня 2023 р.

Фото до новини

У суботу, 14 жовтня, Львів попрощається з військовослужбовцем Віталієм Казаковим, який загинув від рук окупантів, захищаючи Україну.

Про це інформує ЛМР, пише Dailylviv.com.

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону військовослужбовця розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі

Біографія захисника

Віталій Казаков (09.12.1988-05.10.2023) народився за кордоном.

Протягом свого життя проживав у різних населених пунктах України: у селі Миропілля і містах Канів та Корсунь-Шевченківський Черкаської області, у столиці та поблизу Борисполя.

У мирний час разом із друзями активно займався волонтерською діяльністю, зокрема, роздачею їжі нужденним. Також допомагав у соціальному служінні в місцях позбавлення волі та поширенню там християнських цінностей.

З початком повномасштабного вторгнення російської федерації боронив державу на південному напрямку фронту на посаді стрільця-снайпера 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. За словами побратимів, був надзвичайно вправним і старанним військовослужбовцем.

Віталій Казаков ріс без батьків. З рідних у нього нікого не залишилося. 

Завтра Львів також прощатиметься з Юрієм Петрівим, який боронив державу на північному та східному фронтах

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів