Львів прощатиметься з сержантом Володимиром Замковим, який добровільно пішов на фронт

18:21 16 жовтня 2023 р.

Фото до новини

У Героя залишилися бабуся, мама, дві доньки, брат, кохана дівчина і велика родина.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Чин похорону Володимира Замкового розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Володимир Замковий (15.05.1983-11.10.2023) Львів’янин.

Навчався у Середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №55 міста Львова. Після закінчення школи здобував професійно-технічну освіту у місцевому училищі, згодом вступив до Автомобільно-дорожнього фахового коледжу Національного університету «Львівська політехніка». Проходив військову службу у лавах Окремого президентського полку імені гетьмана Богдана Хмельницького.

У мирний час займався приватним підприємництвом, також працював у сфері перевезень. Захоплювався рибальством, мотоциклами та автомобілями.

Із перших днів повномасштабного вторгнення добровольцем пішов на війну. Виконував бойові завдання із захисту держави на східному напрямку у складі 125-ї окремої бригади територіальної оборони регіонального управління «Захід» Сил територіальної оборони Збройних Сил України. Під час проходження служби Володимиру Замковому було надано звання «сержант».

Нагадаємо, завтра, 17 жовтня у Брюховичах проведуть в останню путь воїна Михайла Дзьобу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів