Був майстром на всі руки: завтра Львів проведе в останню путь бійця 116-ї мехбригади Андрія Грушку

22:42 7 вересня 2023 р.

Фото до новини

У п’ятницю, 8 вересня, Львів попрощається з військовослужбовцем Андрієм Грушкою, який загинув від рук російського окупанта, захищаючи Україну.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону розпочнеться о 10:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, о 10:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Андрій Грушка (22.08.1968-01.09.2023) - львів’янин.

Навчався у середній загальноосвітній школі I-III ступенів №36 міста Львова. Здобув професійно-технічну освіту у місцевому училищі за спеціальністю «маляр, тинькар». Після завершення навчання проходив військову службу у Красноярському краї (рф).

У мирний час працював за фахом у будівельній компанії. Організовував якісні будівельні процеси, за свій професіоналізм отримував сотні гарних відгуків. Був «майстром на всі руки». Любив рух та мав чудову фізичну форму, багато часу проводив зі своєю улюбленою собакою.

З початком повномасштабного вторгнення російської федерації добровольцем став на захист Батьківщини. Спочатку проходив військову службу у складі 10-го окремого стрілецького батальйону, згодом боронив територіальну цілісність та суверенітет держави у лавах 116-ї окремої механізованої бригади 10-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України.

У Андрія Грушки залишилися дружина, дві доньки, зять та сестра.

Загинув, рятуючи побратимів від ворога: завтра у Львові прощатимуться з Сергієм Кузьмою

Був сиротою, за особисту мужність удостоєний численних відзнак: завтра Львів прощатиметься з Давидом Буковим

Загинув, рятуючи побратима від дрона-камікадзе: сьогодні прощаються з командиром Іваном Переймою

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів