Заяви на 8 тисяч гривень допомоги прийматимуть до 31 грудня

13:26 21 грудня 2020 р.

Фото до новини

Уряд продовжив строк подання заяв на отримання одноразової матеріальної допомоги ФОПам і найманим працівникам до 31 грудня.

Урядом продовжено термін подання заяв на отримання одноразової матеріальної допомоги ФОПам та найманим працівникам до 31 грудня, повідомляє Урядовий портал, пише DailyLviv.

Зокрема, для отримання одноразової матеріальної допомоги у розмірі 8000 грн необхідно заповнити електронну заяву через мобільний додаток Порталу Дія за посиланням https://diia.gov.ua/services/odnorazova-materialna-dopomoga-fopam-ta-najmanim-pracivnikam.

Для отримання одноразової допомоги застрахованим особам заява заповнюється ВИКЛЮЧНО в електронній формі з використанням Єдиного державного веб-порталу електронних послуг або з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія).

У понеділок американські законодавці планують проголосувати за новий пакет економічних стимулів обсягом 900 мільярдів доларів. Про це керівники обох палат Конгресу США заявили в неділю, повідомив Голос Америки. 

Документ має на меті надати допомогу громадянам та бізнесу, які постраждали від пандемії COVID-19. Заходи передбачають пряму виплату у 600 доларів для американців із щорічним доходом менше 75 000 доларів. Попередній пакет допомоги, затверджений у березні, передбачав пряму виплату обсягом 1 200 доларів.

Підприємці чекають від Президента внесення законопроєкту про РРО

Найкоротший день і найдовша ніч для ФОПів в Україні

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів