Завтра у Львові відкриють єдиний в Україні регіональний операційний офіс ЄБРР

10:14 1 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: lvivnews.info

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 2 грудня о 15.30 на вулиці Дудаєва, 20 відбудеться урочисте відкриття представництва Європейського банку реконструкції й розвитку.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 1 грудня, «Щоденному Львову», що 2 грудня о 15.30 на вулиці Дудаєва, 20 відбудеться урочисте відкриття представництва Європейського. У повідомленні також конкретизують:

«Представництво ЄБРР презентують уже завтра. Урочисте відкриття проведуть о 15.30 на вулиці Дудаєва, 20. Відтак, воно стане єдиним регіональним операційним офісом Банку в Україні.

Як зазначає старший радник із зовнішніх зв'язків ЄБРР Антон Усов, це представництво у Львові наразі займатиметься лише реалізацією Програми підтримки розвитку малого та середнього бізнесу, наданням консультаційної та грантової підтримки. Наступний крок – воно розширюватиметься, адже повинне буде стати представництвом усієї Західної України.

На відкриття офісу до Львова приїде перший віце-президент ЄБРР Філіп Беннетт, директор Програми підтримки розвитку малого і середнього бізнесу Шарлотт Ру, керуючий директор ЄБРР у країнах Східної Європи та Кавказу Франсіс Маліж, директор ЄБРР в Україні Шевкі Аджунер та інші представники Банку. Після відкриття, в приміщенні білої зали ЛМР керівництво ЄБРР та Львівської міськради підпишуть договір реструктуризації кредитів Банку для реалізації проектів модернізації транспортної інфраструктури міста з ЛКП «Львівелектротранс» та «Львівавтодор». 

Нагадаємо, відповідне рішення щодо затвердження покращених умов обслуговування кредитів було прийнято на минулій сесії міськради, 20 листопада. ЄБРР є найбільшим фінансовим інвестором в Україні, що вкладає близько 1 млрд євро в економіку держави щороку.

Проекти Банку у Львові профінансовано на понад 100 млн. євро. Серед них: модернізація мережі доріг та громадського транспорту, будівництво трамваю на Сихів, модернізація системи теплопостачання, реконструкція очисних споруд та будівництво станції переробки мулу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів