Завтра у Львівській міськраді – громадські слухання щодо основних показників бюджету на 2015 рік

11:48 12 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, завтра, 13 січня, о 15.00 у великій сесійній залі міськради відбудуться громадські слухання щодо основних показників загального фонду міського бюджету на 2015 рік.

У прес-службі міськради повідомили в понеділок «Щоденному Львову», що завтра, 13 січня, о 15.00 у великій сесійній залі ЛМР відбудуться громадські слухання щодо основних показників загального фонду міського бюджету на 2015 рік. У повідомленні також йдеться:

«Усіх охочих запрошують долучитись до обговорень. У департаменті фінансової політики зазначають:

«Бюджет міста приймається у два етапи – загальний фонд, і окремо бюджет розвитку. Завтра розглядатимемо показники загального фонду, які мають бути винесені на розгляд сесії міської ради 15 січня, в четвер. Після цього буде окремо виноситись на розгляд бюджет розвитку.

Саме у бюджеті розвитку закладаються основні показники фінансування ремонтних, будівельних та інших робіт, які місто планує проводити у 2015 році. Відтак, перед прийняттям бюджету розвитку також будуть проведені окремі громадські слухання». 

Завтра під час громадських слухань директор департаменту фінансової політики Олег Іщук представить детальнішу презентацію основних показників загального фонду міського бюджету на 2015 рік. Опісля відбудеться обговорення.  Нагадаємо, як зазначалось раніше, основні показники загального фонду міського бюджету на 2015 рік планують затвердити ухвалою сесії міської ради 15 січня, в четвер». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів