Завтра у більшості областей не вимикатимуть світло: де можливо

22:46 12 лютого 2023 р.

Фото до новини

На завтра Укренерго не прогнозуємо дефіциту в енергосистемі.

Про це інформує Укренерго, пише Dailylviv.com

«Ми провели вихідні в режимі, коли більшість наших споживачів не мали вимкнень. У більшості областей сьогодні ми не застосовували ліміти, в них не було відключень. Є декілька областей, зокрема, Харківська, де через пошкодження мереж фізично не можна доставити всі 100% необхідної електроенергії, і там можуть бути локальні обмеження, але й вони на вихідних не були великими.

На завтра ми також не прогнозуємо дефіциту в енергосистемі, відповідно, прогнозуємо, що відключень у більшості областей не буде, окрім декількох областей.

В Одесі ситуацію зараз і тиждень тому порівняти неможливо. У місті майже повністю відновили енергопостачання. Сьогодні ми вводили  невеликі обмеження споживання, пов’язані із тим, що мережа не дозволяла на 100% заживити місто й Одеський район. Ми продовжуємо відновлювати магістральну мережу навколо Одеси. Це стосується й областей, які постраждали під час останньої атаки – Харківська, Хмельницька області», - заявив голова правління НЕК «Укренерго» Володимир Кудрицький.

На Львівщині призупинили графіки вимкнень електроенергії

Три області і Київ завтра забезпечать електроенергією без обмежень

В Україні зараз немає дефіциту потужності електроенергії, - Укренерго

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів