В Україні зараз немає дефіциту потужності електроенергії, - Укренерго

11:30 12 лютого 2023 р.

Фото до новини

Уночі повітряні сили ЗСУ збили 5 безпілотників, що атакували критичну інфраструктуру України баражуючими боєприпасами на південно-східному напрямку.

Про це інформує Укренерго, пише Dailylviv.com.

Споживання електроенергії є значним через зниження температури, хоча й меншим, ніж у будній день.

Станом на сьогодні, завдяки цілодобовій роботі  ремонтних бригад Укренерго та введенню в роботу двох блоків АЕС, а також зниженню споживання у вихідний день, дефіциту потужності немає. 

Ліміти споживання на сьогоднішню добу не доводились. Але в разі збільшення споживання можуть бути застосовані аварійні відключення. Зокрема, це стосується Одеської, Київської, Хмельницької, Житомирської областей та м.Київ, де в міру зростання споживання через мережеві обмеження можливі аварійні вимкнення.

Звертаємо увагу, що зняття лімітів споживання стосується тільки доби 12 лютого. З початком робочого тижня й характерним для нього зростанням споживання, обмеження можуть повернутись. 

Продовжуються відновлювальні роботи на теплоелектростанціях, пошкоджених під час ракетних атак та нападів дронів. Здійснюється імпорт електроенергії.

На Одещині тривають ремонтні роботи. Також тривають роботи на всіх інших об’єктах, пошкоджених унаслідок ракетних обстрілів та атак дронів росіян.

Вранці Львівщині пообіцяли не вимикати електроенергію

Завтра у низці областей України не вимикатимуть електроенергію

Важлива подія: запрацювали два блоки на АЕС, дефіцит генерації знизиться, - міністр

Енергоатом збільшив потужність генерації на 1220 МВт

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів