Заборонили роботу за сумісництвом працівникам держпідприємств, установ і організацій

15:14 25 листопада 2022 р.

Фото до новини

Кабінет Міністрів постановою від 22 листопада №1306 визнав такими, що втратили чинність, акти, які дозволяли роботу за сумісництвом працівникам державних підприємств, установ і організацій.

Урядова постанова скасувала кілька попередніх ухвал на цю тему, пише Dailylviv.com.

Скасовано постанову Кабінету Міністрів України від 3 квітня 1993 р. №245 «Про роботу за сумісництвом працівників державних підприємств, установ і організацій», якою було встановлено, що робітники, спеціалісти і службовці державних підприємств, установ і організацій мають право працювати за сумісництвом, тобто  виконувати,  крім своєї основної, іншу  роботу на умовах  трудового  договору. На умовах сумісництва працівники можуть працювати на тому ж або іншому підприємстві, в установі, організації або у громадянина у вільний від основної роботи час і для роботи за сумісництвом згоди адміністрації за місцем основної роботи не  потрібно.

Втратили чинність також:

- пункт 6 постанови КМУ і Національного банку України від 31 серпня 1996 р. № 1033 «Про заходи щодо залучення додаткових надходжень до бюджету та підвищення ефективності витрачання бюджетних коштів для забезпечення фінансування соціальних виплат населенню;

- Постанова Кабінету Міністрів України від 4 березня 2015 р. № 81 “Про роботу за сумісництвом працівників державних підприємств, установ і організацій, які переміщуються з районів проведення антитерористичної операції”;

- Наказ Міністерства праці України, Міністерства юстиції України, Міністерства фінансів України від 28 червня 1993 р. № 43 “Про затвердження Положення про умови роботи за сумісництвом працівників державних підприємств, установ і організацій”.

Рідним воїнів зі Львівщини, які загинули у російсько-українській війні, вручили нагороди

З благодійних пожертв пенсії будуть сплачувати всім пенсіонерам

Шмигаль повідомив, скільки генераторів щодня українці завозять з-за кордону

Кабмін і Держмитслужба не забезпечили безперешкодне оформлення фізособами електрогенераторів

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів