З вулиці Пекарскої у Львові заберуть МАФи

14:52 13 серпня 2021 р.

Фото до новини

На вул. Пекарській демонтують тимчасові споруди, що встановлені на хідниках і перешкоджають руху пішоходів. Про це наголосив міський голова Львова Андрій Садовий під час засідання виконавчого комітету.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

«Є ряд МАФів, які стоять на хідниках. Якщо пройти повз, то можна побачити, що на всіх тих МАФах є напис «Оренда» та «Шукаємо оренадарів». Ці МАФи з’явились там упродовж року. Всі ті споруди потрібно позабирати звідти, тому що хідники мають бути для людей. Ми вкладаємо мільйони в інфраструктуру, а люди мають обходити, тому що там є МАФ. Але це тимчасова споруда і будь-яка реконструкція вулиці у місті має передбачати заміну МАФів та комфорт мешканців. Я там був минулого тижня і там неможливо пройти, тому що вони стоять на хіднику.

Я хочу дати чіткий посил, що МАФи, які стоять на вул. Пекарській, будуть демонтовані, аби ніхто не орендував їх і не заплатив гроші», - наголосив міський голова Львова Андрій Садовий.

Також заступник міського голови Львова Любомир Зубач зазначив, що власники МАФів на вул. Пекарській, 65 та 69 погодились добровільно демонтувати споруди.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів