З 1 березня електротранспорт у Львові працюватиме з 06.00 до 22.00

11:35 28 лютого 2022 р.

Фото до новини

З 1 березня ввесь міський електротранспорт, окрім тролейбусного маршруту №29, курсуватиме з 06.00 до 22:00. Останній рейс із Залізничного вокзалу – о 22.15.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

За інформацією ЛКП «Львівелектротранс», відзавтра, 1 березня, ввесь міський електротранспорт, окрім тролейбусного маршруту №29, курсуватиме з 06.00 до 22:00 год. Останній рейс із Залізничного вокзалу – о 22.15.

 «І трамваї, і тролейбуси курсуватимуть за спеціальним режимом руху. У разі повітряної тривоги – транспорт зупиняється, а пасажири повинні перейти у найближче укриття. Ми просимо львів’ян та гостей нашого міста з розумінням поставитися до особливостей роботи електротранспорту, оскільки працівники нашого підприємства – водії трамваїв та тролейбусів, монтери колії, наші працівники із служби енергогосподартва, з безпеки руху та інші – долучені до формування оборонних заходів у місті», - зазначили у ЛКП «Львівелектротранс».

Нагадуємо, що у Львові з 22.00 до 06.00 діє комендантська година, відтак внесено зміни у розклад руху громадського транспорту.

«У двох світових війнах львівські трамваї героїчно виконували різні завдання: перевозили пошту, поранених, військових. І сьогодні ми зробимо все для перемоги Збройних сил України! Слава Україні! Героям Слава!», - заявили у ЛКП «Львівелектротранс».

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів