Як впустити тепло у школи, садочки, лікарні, поліклініки та інші бюджетні заклади Львова

18:05 14 жовтня 2024 р.

Фото до новини

Станом сьогодні на ранок опалення отримувало 5 установ – 4 лікарні та оранжерея.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

Як повідомив директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Орест Тимчишин, усі бюджетні установи Львова – школи, садочки, лікарні та поліклініки та інші бюджетні заклади, можуть отримати тепло на підставі листів-звернень, скерованих до ЛМКП «Львівтеплоенерго». Станом сьогодні на ранок опалення отримувало 5 установ – 4 лікарні та оранжерея.

«Наше теплопостачальне підприємство Львівтеплоенерго готове подати опалення усім бюджетним установам, які скерують відповідні звернення.

Читайте також: У львівській багатоповерхівці за тепло платять втричі менше, ніж у сусідніх будинках. Поділилися досвідом

На підставі таких звернень опалення ще з минулого тижня подається до Львівської обласної клінічної лікарні, що на вул. Чернігівська,7, оранжереї на вул. Пекарська, 71, лікарні св. Анни, що на вул. Мечникова, 8, «Львівського регіонального фтизіопульмонологічного клінічного лікувально-діагностичного центру", що на вул. Зелена, 477 та Львівського онкологічного регіонального лікувально-діагностичного центру, що на вул. Гашека, 2а.

Щодо подачі опалення до житлових будинків, то готові подати тепло і населенню, але для цього середньодобова температура протягом трьох дів має бути нижче 8 градусів. Натомість на сьогодні є ще близько сотні будинків, які досі не підписали акти готовності будинку до зими. Більшість з них – це будинки ОСББ і ЖБК. Тому, вчергове просимо їх пришвидшитись і оперативніше завершити оформлення документів, щоб теплопостачальне підприємство мало підстави подати тепло до будинків», - розповів Орест Тимчишин.

Нагадаємо, директор Львівтеплоенерго запевняє, що тариф на тепло і гарячу воду для населення у Львові не змінюється.

Читайте також: Тепло до 169 будинків у Львові не подадуть

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів