Тепло до 169 будинків у Львові не подадуть

19:42 11 жовтня 2024 р.

Фото до новини

Без підписаних актів готовності до зими. З них 146 – це будинки ОСББ і ЖБК.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com. Як повідомив Орест Тимчишин, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, Львівтеплоенерго фактично готове до початку опалювального сезону. Зараз постійно моніторять температуру зовнішнього повітря для прийняття рішення про подачу тепла до помешкань. Натомість управителів будинків, які досі не підписали акти готовності до зими, просять максимально швидко завершити всі роботи і оформити відповідний акт. Адже за його відсутності тепло до будинку подати не зможуть.

«На сьогодні наше теплопостачальне підприємство фактично готове подавати опалення до своїх споживачів. Усі ремонти обладнання проведено. Відтак зараз ми постійно моніторимо температуру зовнішнього повітря, оскільки традиційно опалювальний сезон розпочинається, коли середньодобова температура протягом трьох діб є нижчою 8 градусів. Поки ще таких температурних показників немає.

Натомість за зверненням керівників установ Львівтеплоенерго може подати тепло. Так, сьогодні вже 5 установ отримують опалення – це оранжерея і 4 медичні заклади. Тому, якщо школи, садочки, лікарні потребують тепла, то можуть надсилати відповідне звернення.

Щодо готовності самих будинків прийняти опалення, то на сьогодні маємо ще 169 будинків, які досі не підписали акти готовності будинку до зими. З них 146 – це будинки ОСББ і ЖБК. Тому, вчергове просимо їх пришвидшитись і оперативніше завершити оформлення документів, щоб теплопостачальне підприємство мало підстави подати тепло до будинку», – розповів Орест Тимчишин.

Нагадаємо, опалювальний сезон для населення розпочинається відповідно до розпорядження міського голови Львова, якщо середньодобова температура зовнішнього повітря протягом трьох діб нижча 8С0. Натомість бюджетні установи – лікарні, поліклініки, садочки, школи тощо – можуть отримати опалення швидше, на основі листів-звернень від керівників закладів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів