Виконком ЛМР не розшифрував прийняте третє рішення у сфері містобудування

13:01 10 квітня 2020 р.

Фото до новини

Сьогодні, 10 квітня, на засіданні виконавчого комітету прийняли 3 рішення у сфері містобудування. Натомість один проєкт рішення члени виконкому не підтримали.

Виконком ЛМР, зокрема, прийняли рішення:

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реставрацію гр. Дякович М. М. житлових та нежитлових приміщень у будинку № 23 (пам'ятка архітектури ХІХ ст., охоронний № 305) на вул. Лесі Українки у м. Львові з пристосуванням під апартаменти.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво комплексу виробничих та складських будівель, котельні, трансформаторної підстанції, очисних споруд, адміністративних приміщень та будівлі їдальні на вул. Данила Апостола у промисловій зоні «Cигнівка» на земельній ділянці, призначеній для продажу на земельних торгах (аукціоні).

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 06.03.2020 № 196.

Натомість не підтримали проєкт рішення «Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ „Данко-Два“ багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими закладами громадського обслуговування та прибудованим гаражем зі зносом існуючих споруд на вул. І. Миколайчука, 38 у м. Львові».

Таке повідомлення поширила пресслужба ЛМР

У Львові дозволили роботу ринку на вулиці Володимира Великого

Будівельникам у Львові дозволили працювати на свіжому повітрі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів