Власники великої рогатої худоби на Львівщині отримають дотації

11:30 9 жовтня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: vezha.net.ua

Власники великої рогатої худоби на Львівщині одержать другий транш дотації за утримання молодняка.

Про це повідомили в середу, 9 жовтня, у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли: «Міністерство аграрної політики та продовольства України затверило розподіл коштів, передбачених для надання фізичним особам спеціальної бюджетної дотації за вирощування  молодняка великої рогатої худоби в період з 1 травня 2019 до 1 вересня 2019 року. Фінансову підтримку за поданими документами на 1 вересня  поточного року отримають 7,2 тисячі фізичних осіб, які в своїх господарствах утримують 10,2 тисячі голів молодняка ВРХ. Загальна сума дотації складає 9,9 млн. гривень».

«Нарахування фізичним особам дотації проводитиметься впродовж року у три етапи – до 1 травня, 1 вересня та 1 грудня. Прийняття документів на дотацію продовжується, третій етап буде завершений 1 грудня 2019 року», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Для отримання дотації власники тварин подають до органів місцевого самоврядування  копії паспортів ВРХ, у випадку утримання 10 і більше голів молодняка – витяг з Єдиного державного реєстру тварин, виданий Агентством з ідентифікації  і реєстрації тварин, копію паспорта особи – власника тварини, копію довідки  або договору про відкриття рахунку в банку, копію ідентифікаційного номеру фізичної особи – власника тварини», – повідомили також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів