Відповідатимуть персонально: назвали установи Львівщини, керівники яких не уклали угоди на газ по 16,8 грн/куб. м

10:16 27 листопада 2021 р.

Фото до новини

До 1 грудня бюджетні установи повинні укласти угоди на постачання природного газу з новим постачальником ТзОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг», який передбачив ціну природного газу на рівні 16,8 грн/куб. м. ​

Про це інформує пресслужба ЛОДА, пише Dailylviv.com.

Керівництво області, працівники профільного департаменту  ОДА на постійній основі надавали методичну та практичну допомогу щодо підготовки контрагентами пакету документів для укладення договорів з новим постачальником. Однак, на сьогоднішній день низка бюджетних установ зволікають із підготовкою зазначених документів.

Відтак, перший заступник голови Львівської ОДА Андрій Годик наголосив, що керівники цих закладів нестимуть персональну відповідальність, якщо до вказаного терміну угоди не будуть укладені.

“Таку діяльність можна розцінювати як службове недбальство або взагалі як злий умисел. Попереджаю керівників Львівської державної музичної школи №4, Львівського регіонального фтизіопульмонологічного клінічного лікувально-діагностичний центру, управління культури, спорту та гуманітарної політики Новороздільської міської ради, Національного лісотехнічного університету України, Обласного дитячого протитуберкульозного санаторію "Журавно", Дрогобицького міського центру соціальних служб, КНП "Новострілищанська амбулаторія загальної практики - сімейної медицини" Бібрської міської ради, департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради про персональну відповідальність за забезпечення безперебійного постачання природного газу ввірених установ та організацій», - наголосив Андрій Годик.

Нагадаємо, 25 жовтня була прийнята постанова Кабінету Міністрів України №1102, яка передбачала, що постачання природного газу бюджетним установам, закладам охорони здоров’я державної та комунальної власності, які не мають постачальника природного газу, буде здійснювати постачальник НАК «Нафтогаз України» за ціною 16,8 грн /куб. м.

Газу у сховищах достатньо для потреб населення та соціальної сфери на весь сезон, - голова ЛОДА

Понад 80% об’єктів житлово-комунального господарства області готові до опалювального сезону, - ЛОДА

Бракує газу для бюджетних установ: на Львівщині оголосили надзвичайну ситуацію

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів