Уряд обмежив фінансування об’єктів капітального будівництва на Львівщині

20:46 17 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: dt.ua

Про це розповів у понеділок журналістам голова облдержадміністрації Олег Сало.

Як передає сьогодні, 17 лютого, кореспондент УНН, керівник ОДА повідомив:

«На сьогодні в Кабміні розглядається питання по об’єктах капітального будівництва. Є певні застереження, що у Львівську область буде обмежено фінансування. Тому зараз ми розглянули всі об’єкти, які потрібно завершити в 2014 році і ті, які перейдуть у 2015 рік.

Нам зараз не виходить зробити те, що хотіли розпочати в 2013 році і завершити в 2014. Тому я зараз терміново мушу їхати в Кабмін, щоб нам дали можливість ці об’єкти цього року завершити.

Йдеться переважно про такі об’єкти як школи і лікарні, зокрема, в Радехівському, Старосамбірському, Турківському, Жовківському, Золочівському районах. Всього на дофінансування об’єктів потрібно 200-250 млн. грн».

Відтак одне з дтрьох – або Янукович хоче продемонструвати, що Сало для Львівщини – голова не тільки в буквальному сенсі цього слова, або він таки «перекрив краник» тим, від кого він уже нічого доброго для себе не сподівається, або голова ЛОДА лукавить про причину його чергової поїздки до столиці, з якої він щойно повернувся, щоб не звітувати завтра перед депутатами обласної ради. Адже, як інформував «Щоденний Львів», 18 лютого, на сесії Львівської обласної ради заплановано знову поставити питання про недовіру голові Львівської облдержадміністрації Олегу Салу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів