Укрпошта скасовує до 1 січня 2021 року відсотки на переказ «З картки на картку»

17:54 19 листопада 2020 р.

Фото до новини

Укрпошта знижує комісію на грошовий переказ «З картки на картку» до кінця 2020 року. Клієнти можуть зекономити до 150 грн на одному переказі та оформити його онлайн, що особливо актуально під час пандемії.

Про це пресслужба Укрпошти повідомила DailyLviv. У рамках акції вартість пересилання коштів між картками українських банків складатиме лише 5 гривень без додаткової оплати відсотків від суми переказу.

Якщо раніше при здійсненні переказу на суму 14 999 грн одним платежем потрібно було сплатити 155 грн комісії (1% від суми переказу + фіксований тариф 5 гривень на кожен переказ), то відтепер і до завершення акції клієнт сплачує тільки фіксований тариф.

Для оформлення переказу на сайті Укрпошти потрібно ввести суму переказу, дані картки відправника, його контактний номер телефону та номер картки отримувача. Переказ коштів здійснюється тільки в національній валюті. Максимальна сума одного переказу складає 14 999 грн.

Банки-емітенти карток можуть стягувати додаткову комісію відповідно до тарифів фінансових установ.

Крім «З картки на картку», ще можна оформити онлайн грошові перекази «З картки додому» (листоноша доставить гроші адресату) чи скористатися переказом «З картки до відділення» та отримати кошти в одному із понад 11 000 відділень Укрпошти.

За даними Національного банку України, 20% ринку внутрішньодержавних систем переказу коштів належить Укрпошті.

Укрпошта запустила чартерні рейси до США для безперебійної доставки відправлень

«Укрпошта» ліквідує на Львівщині не всі відділення

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів