«Укрпошта» ліквідує на Львівщині не всі відділення

20:25 12 березня 2018 р.

Фото до новини


Фото: ukrposhta.ua

Очільник Львівської дирекції Українського державного підприємства поштового зв'язку «Укрпошта» Микола Ростов запевнив: «Відділення поштового зв’язку у тих населених пунктах, де є більше двох тисяч мешканців, закривати не будемо».

В.о. директора Львівської дирекції Українського державного підприємства поштового зв'язку «Укрпошта» Микола Ростов повідомив сьогодні, 12 березня: «Мережа закладів поштового зв’язку на Львівщині налічує 699 відділень. З них 133 комп'ютеризовані. У населених пунктах із населенням до двох тисяч осіб поштові відділення модернізують, оптимізують та комп’ютеризують».

«У межах програми модернізації у Львівській області передбачається комп’ютеризація ще 194 відділень. Перш за все, це – відділення, що обслуговують населені пункти з населенням більше двох тисяч мешканців», – поінформував також очільник Львівської дирекції «Укрпошти».

Микола Ростов також запевнив: «Відділення поштового зв’язку у тих населених пунктах, де є більше двох тисяч мешканців, закривати не будемо. А там, де мешкає до 500 осіб маємо намір обслуговувати пересувними відділенями. Це буде автомобіль, обладнаний касовим апаратом та комп’ютером та дозволить надавати у повному обсязі усі поштові послуги у тих населених пунктах, які цього потребуватимуть».

Про це повідомили сьогодні, 12 березня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів