Українські електронні черги на кордоні будуть заблоковані. SVD Trans назвала причину

20:19 14 листопада 2023 р.

Фото до новини

Україна принизила статус іноземного перевізника і цим зробила ведмежу послугу українським перевізникам.

Міжнародна транспортна компанія SVD Trans написала заступнику міністра відновлення Скергію Деркачу, який нещодавно брав участь у Польщі у зустрічі щодо розблокування польськими перевізниками українського кордону. Про це інформує DailyLviv.com.

"Шановний пане Деркач! Українським перевізникам Європа відкрила двері: за українськими ліцензіями, за біометричними паспортами водії можуть успішно працювати в Європі.

Україна ж іноземним перевізникам Вашими устами сказала, що іноземні ліцензії на перевезення - це папірці, це 0. Наша компанія таку відповідь отримала за Вашим підписом. Нашим водіям-українцям відмовляють в "Шляху", тим самим викривляючи статус паритетного партнерства.

Ви, хто зараз керуєте транспортом в Україні, може і хотіли зробити краще для українських перевізників, але не можна було цього робити, принижуючи статус іноземного перевізника, що працює в Україні. Поляки це доведуть у всіх судах. Ваші електронні черги, куди ви збираєте незаконно, без згоди надавача, дані про іноземних водіїв, призведуть рано чи пізно до того, що їх буде заблоковано.

Ви можете скільки завгодно звинувачувати іноземних, зокрема польських перевізників, але допоки не зрозумієте, яку шкоду ви заподіюєте іноземному бізнесу своїм непрофесіоналізмом (або лобіюванням), це не зупиниться. Український бізнес через Ваші дії заблокують у Європі на дуже довго - ви робите ведмежу послугу українським перевізникам. Ми Вам бажаємо нарешті змогти подивитися на проблему об'єктивно і прийняти правильні, законні рішення щодо іноземних перевізників та водіїв-українців, що у них працюють".

Довідково

Міжнародна транспортна компанія SVDTRANS s.r.o. з осідком у Празі (Чехія) працює на ринку пасажирських перевезень понад 15 років. Основними напрямками її роботи є регулярні перевезення на міжнародних автобусних рейсах між Україною та Чеською Республікою і нерегулярні пасажирські перевезення по Європі.

Словацькі перевізники також погрожують перекрити український кордон для вантажівок

Запустити смуги для порожніх вантажівок на двох пунктах пропуску - компромісна пропозиція України (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів