У Золочівському районі запрацювали підприємства з Київської і Харківської областей: що продукують

13:51 6 травня 2022 р.

Фото до новини

Унаслідок воєнних дій численні підприємства в Україні змушені припинити свою діяльність. Частина з них за підтримки держави релокує свої виробництва на інші території. Так, на Львівщину переїхали вже більше сотні підприємств із територій активних бойових дій, більш ніж половина з них вже розпочали свою діяльність.

Про це інформує пресслужба ЛОВА, пише Dailylviv.com.

Серед них два суб’єкти підприємницької діяльності, які облаштувались на території Золочівського району.

Це підприємство з виготовлення та реалізації лакофарбової продукції, яке переїхало з Київської області та відкрило на Золочівщині офісне приміщення.  

Також, в одному зі селищ району запрацювала фірма з виготовлення фіточаю, виробничі потужності якої релоковані з Харківщини. Тут вже створили 10 нових робочих місць, найближчим часом планують створити стільки ж.

«На даний час на розгляді перебувають заявки ще від низки підприємств з різних куточків України, які вивчають умови та можливість переїзду на нове місце. В разі ухвалення таких рішень ми радо вітатимемо їх на Золочівщині», - зазначили у Золочівській районній військовій адміністрації.

Зазначимо, що департамент економічної політики Львівської ОВА постійно комунікує з представниками бізнесу, які мають бажання переїхати на Львівщину. Відтак, у співпраці з районними військовими адміністраціями  підприємства отримують інформацію про локації, приміщення, площу виробничих потужностей, можливість підведення електроенергії та водопостачання,  розміщення працівників-переселенців поблизу, наявність під'їзних шляхів тощо.

Нагадаємо, що для підтримки, в тому числі релокованих підприємств, в області розпочали реалізацію Програми підтримки бізнесу на період воєнного стану. До неї вже залучили донорські організації, завдяки чому збільшили фінансовий ресурс удвічі.

До Львова переїхало підприємство з виробництва шоломів (відео)

На Львівщині почали шити розвантажувальні жилети для військових

Почалися ракетні обстріли за 1,5 -2 км від нашого цеху: на Львівщину переїхав виробник натуральної кави

На Львівщину переїжджає один з найбільших в Україні виробник матраців

Евакуація: приватні підприємства переміщатимуть у західні області України

Понад 100 підприємств переміщуються з територій активних бойових дій на Львівщину

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів