У супермаркетах Львова – «Дні без поліетилену»

09:20 1 липня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: section.in.ua

Виконавчий комітет ЛМР погодив проведення другого етапу просвітницького заходу «День без поліетилену в супермаркетах Львова».

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «З метою впровадження комплексних заходів захисту довкілля від шкідливого впливу одноразових поліетиленових пакетів та збереження навколишнього середовища, сьогодні виконавчий комітет ЛМР прийняв рішення про проведення другого етапу просвітницького заходу «День без поліетилену у супермаркетах Львова». Відтак, з 1 до 3 липня супермаркети Львова здійснюватимуть пакування продукції у багаторазові контейнери та ємності для зберігання харчових продуктів покупців».

Заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко зазначив: «9 квітня ми започаткували вперше в Україні просвітницьку акцію «Без поліетилену» для того, щоб максимально наші супермаркети та магазин переходили на багаторазові екоторбинки, і, власне, з 1 до 3 липня ми продовжуємо цю просвітницьку кампанію, яка триватиме три дні. Тому прошу підтримати рішення».

«Львівська міська рада розпочне 1-3 липня в партнерстві з ГО «Zero Waste Lviv» другий етап просвітницької кампанії «Без поліетилену», яка сприятиме тому, щоб супермаркети та інші заклади торгівлі змінювали стандарти обслуговування і популяризували практику закупівлі продуктів у багаторазову тару серед мешканців», – поінформували також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів