У Стрию в муках народили переможницю тендеру на харчування пацієнтів пологового будинку

12:12 19 лютого 2021 р.

Фото до новини

Комунальне некомерційне підприємство "Стрийський пологовий будинок" обирало переможця тендеру на харчування пацієнтів вартістю майже 2 млн грн серед пов’язаних підприємиць.

У підсумкуі лікарня підписала договір із підприємицею Тетяною Латик. Сума угоди – це вартість харчування протягом 17169 ліжко/днів, де вартість одного такого дня – 116 гривень.

Про це пишуть Наші гроші.Львів.

Це вже другий тендер на харчування. Перший виявився невдалим, бо на нього прийшла лише одна учасниця – Оксана Шайбнер. Саме вона стала єдиною конкуренткою Латик на поточному тендері. Під час аукціону вони не знижували свої пропозиції, тому перемога дісталась Тетяні Латик, яка мала на понад 8 тис. грн дешевшу ціну.

І на першому, і на другому тендері Шайбнер завантажила лише кілька документів із переліку необхідних – копію паспорту, картки платника податків. А в поточній закупівлі ще й додаткову угоду, укладену між ще однією лікарнею та іншим підприємцем, в якій Оксана Шайбнер навіть не згадується. В інших закупівлях вона участі не брала, тому ні про досвід, ні про її працівників нічого невідомо.

Натомість документи Латик містять аналогічні плями, що й на копіях паспорту Шайбнер. Це означає, що вони користувалися однаковою технікою.

Крім того, при реєстрації на майданчику Оксана Шайбнер вказала номер телефону, який при пошуку згадується в соцмережі як телефон Анни Латик, щоправда ще в 2014 році. Саме так звати доньку переможниці тендеру.

Своє перше замовлення Тетяна Латик отримала восени, від того ж Стрийського пологового будинку. Тоді договір на 195 тис. грн підписали без проведення конкурсу, бо на попередні два аукціони ніхто не приходив. Саме цей досвід підприємиця показала на поточному тендері, оскільки інших замовлень в Prozorro вона не отримувала.

Колись Латик разом з чоловіком була співвласницею ПП «Родина ЛТР», яке припинило діяльність. Зараз її чоловік Роман Латик є засновником ТОВ «Лартбур», ФГ «Латик», а також донедавна був співвласником ТОВ «612 кілометр».

Східниця віддала мільйон гривень на "Здоров'я" дружини селищного голови

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів