У семи районах Львівщини створять філії Будинку воїна

08:53 3 листопада 2021 р.

Фото до новини

Вони сприятимуть реабілітації та соціальноій адаптації ветеранів війни і членів їхніх родин.

2 листопада, під час засідання комісії з питань соціального захисту, прав дітей, людини та учасників бойових дій депутати заслухали річні звіти керівників комунальних закладів Львівської обласної ради, які надають соціальні послуги населенню. Про це повідомила пресслужба Львівської облради, пише Dailylviv.com

Зокрема свої звіти надали «Будинок воїна», «Монастироцький психоневрологічний інтернат», «Буківський дитячий будинок-інтернат», «Грушківський психоневрологічний інтернат», «Центр моніторингу соціальних програм та контролю за призначенням та виплатою допомоги».

Директор комунального закладу «Будинок воїна» Олег Височанський розповів про ініціативу створення ветеранських просторів у районах Львівщини. Майбутні філії Будинку воїна в громадах могли б згуртувати учасників АТО/ООС та сприяти впровадженню ефективних засобів реабілітації та соціальної адаптації ветеранів війни та членів їхніх родин.

Депутати вирішили організувати та провести нараду з представниками громад, ветеранських організацій та працівників профільного департаменту Львівської обласної державної адміністрації, щоб обговорити механізми та можливості для подальшого створення філій «Будинку воїна» в області.

У Будинку воїна вшанували Героїв-захисників Донецького аеропорту

У Будинку воїна презентували книгу «Бандерівці – провісники держави»

Відкрито благодійний рахунок для створення у Львові «Будинку воїна»

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів