У Рясному збудують нову багатофункційну 8-ми поверхівку

13:42 25 січня 2024 р.

Фото до новини

На вул. Брюховицькій у Львові зведуть багатоповерхівку на 150 квартир.

В комплексі буде підземний паркінг та озеленений двір. Забудовник готовий відремонтувати дорогу в мікрорайоні, щоб покращити інфраструктуру для місцевих мешканців. Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

На вул. Брюховицькій, 35 планують розпочати нове будівництво будівлі змішаного використання з житловими квартирами на верхніх поверхах і розміщенням у нижніх поверхах об’єктів ділового, культурного, обслуговуючого і комерційного призначення.

Про містобудівні наміри ТзОВ «Ряснянська девелоперська компанія» розповів головний архітектор Львова Антон Коломєйцев під час засідання виконавчого комітету Львівської міськради.

Читайте також: У Львові збудують житло для 700 поранених військовослужбовців та їхніх сімей: хто фінансує

«Йдеться про житловий будинок середньої поверховості сформований згідно зі стандартами, які були запроваджені щодо якісного житлового будівництва. Тут передбачені наскрізні під’їзди, двір без машин. З точки зору функціонала об’єкт змішаний. На перших поверхах будуть елементи обслуговування населення для громадського користування, а на верхніх – житло. В будівлі буде підземний паркінг. Також буде озеленений двір.

В комплексі передбачено 150 квартир і 132 машиномісця загалом, з них 122 в підземному паркінгу.

Читайте також: У Львові на вулиці Науковій збудують дві восьмиповерхові споруди

 Проєкт розглядали на містобудівній раді і його схвалили як такий, що відповідає містобудівній документації», – розповів Антон Коломєйцев. 

До управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради надійшов гарантійний лист від заявника про те, що він готовий профінансувати капітальний ремонт ділянки з хідником, велодоріжкою та іншою необхідною інфраструктурою не менше ніж 280 метрів.

«Подано графічні матеріали ділянки, вулиці в цьому районі, для забезпечення комфорту не тільки цього об’єкту, а й суміжних землекористувачів, мешканців вулиці. Тобто заявник готовий вирішити питання інфраструктури», – додав Антон Коломєйцев.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів