У Львові за утилізацію органічних відходів можна не платити

11:34 24 липня 2020 р.

Фото до новини

Сьогодні на засіданні виконавчого комітету прийняли рішення про встановлення нульової ставки на збір органічних відходів для мешканців ОСББ та управляючих компаній.

«До кінця року утилізація органіки безкоштовна для львів'ян. Таке рішення прийняли сьогодні на виконавчому комітеті. Від початку року на вул. Пластовій працює компостувальна станція. Маємо можливість переробляти великі об'єми органічних відходів. У рамках пілотного проєкту всі ОСББ, управляючі компанії та власники приватних помешкань позбавлені плати за вивіз відсортованої органіки. 5 ОСББ вже приєднались. Долучайтесь і ви. Щоб стати учасником проєкту, звертайтесь до ЛКП „Зелене місто“ за номером телефону: +380 (67) 352 27 27. Це крута можливість!», — додав міський голова Львова Андрій Садовий.

Додамо, місто розрахувало економічно обґрунтований тариф на надання послуг перероблення роздільно зібраних харчових і садових відходів для суб'єктів господарської діяльності. А відтак тариф на переробку органічних відходів нижчий, аніж наразі становить вартість захоронення ТПВ у Львові.

Про це повідомила Львівська міська рада.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів