У Львові запустять два асфальтних заводи

16:34 22 лютого 2023 р.

Фото до новини

Ремонт доріг великими картами, за сприятливих погодних умов, розпочнуть наприкінці березня – напочатку квітня.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com

З огляду на погодні умови, завтра, 23 лютого, на вулицях міста проводитимуть роботи з ліквідації гостро аварійних ям гарячим асфальтом.

За словами Ірини Маруняк, заступниці міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства, в роботу запустять два асфальтних заводи – у Личаківському і Залізничному районах.

«Роботи з ліквідації аварійних ям ми проводимо впродовж зими. Однак, коли є мінусова температура, то проводимо ремонт гостро аварійних ям лише холодним асфальтом, адже гарячим асфальтом при мінусовій температурі працювати неможливо. Так, за минулий тиждень ми використали 21 тонну холодного асфальту.

Однак, навіть взимку, коли є плюсова температура, ми запускаємо асфальтні заводи, щоб працювати гарячим асфальтом. Гарячий асфальт є надійніший і якісніший. Холодний асфальт – це тимчасовий захід, щоб унеможливити прогресування аварійних ям.

Відтак завтра, з огляду на погодні умови (прогнозують +6 градусів), запускаємо два асфальтні заводи – у Личаківському і Залізничному районах, і будемо працювати над ліквідацією аварійних ям. Техніка робіт така, що ми спочатку зарізаємо ями, смолимо по краях і лише тоді засипаємо асфальт.

Особливу увагу зараз приділяємо магістральним дорогам і дорогами середнього класу», - розповіла Ірина Маруняк.

Ремонт доріг великими картами, за словами заступниці мера, за сприятливих погодних умов розпочнуть в кінці березня – на початку квітня.

На Львівщині запускають новий асфальтобетонний завод

У Львові аварійні вибоїни знову ремонтують гарячим асфальтом

Асфальтний завод запрацює у Львові наступного тижня, – ЛМР

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів