У Львові за житловими субсидіями звернулися цьогоріч 21,7 тисячі сімей

09:42 13 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: DT.ua

У прес-службі міської ради повідомили в четвер «Щоденному Львову», що в жовтні за житловими субсидіями звернулися до відділів управління соціального захисту 4,6 тис. заявників, що вдвічі перевищує показник попереднього звітного місяця вересня.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 13 листопада, «Щоденному Львову»:

«Житлові субсидії залишаються одним із найбільш затребуваних видів соціальної допомоги. Так, у січні-жовтні 2014 року до відділів управління соціального захисту звернулось 21,7 тис. львівських сімей, з них за звітний місяць жовтень звернулись 4,6 тис. заявників, що вдвічі перевищує показник попереднього звітного місяця вересня. Виконувач обов’язків начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Ігор Кобрин розповів також:

«За останній звітний місяць жовтень до відділів управління соціального захисту зросла активність громадян у зверненні за житловими субсидіями. Це зумовлено як і наближенням зимового опалювального періоду, зокрема опалювальні дні ми вже мали у жовтні, так і тими урядовими змінами, які вступили в дію з 1 жовтня цього року.

Якщо аналізувати кількість отримувачів житлових субсидій між двома звітними датами, то у Львові, станом на 1 жовтня, житлові субсидії одержували 10,6 тис. сімей, а вже станом на 1 листопада маємо зафіксовано 12,8 тис. одержувачів цього виду соціальної допомоги. Як бачимо, приріст одержувачів за 1 місяць становить 20 %».

Загальна сума призначених житлових субсидій у Львові в період січня-жовтня 2014 року становить 20,5 млн. грн. Варто знати, що державну житлову субсидію призначають громадянам з місяця їх звернення із заявою, терміном на 6 місяців.

Після закінчення терміну призначення, мешканцям необхідно підтвердити своє право на житлову субсидію. Для цього їм потрібно звернутись у «єдину приймальню» районного відділу соціального захисту з відповідним пакетом документів.

Прийом громадян в «Єдиних приймальнях» районних відділів соціального захисту проводиться: понеділок – з 13 до 19 год.; з вівторка по четвер – з 08 до 19 год.; в п’ятницю – з 09 до 14 год. Записатись на прийом в «Єдину приймальню» в режимі «он-лайн» чи отримати більше інформації про різні види допомог можна на сайті «Львів соціальний»: http://www.social.lviv.ua.

Контакти відділів соціального захисту районів міста Львова:

Галицький (вул. Ф. Ліста, 5): тел.: 261-44-50;

Личаківський (вул. Театральна, 10): тел.: 235-71-62;

Залізничний (вул. І. Виговського, 34): тел.: 295-82-28;

Франківський (вул. Генерала Т. Чупринки, 85): тел.: 237-50-81;

Шевченківський (вул. В. Липинського, 11): тел.: 252-28-40;

Сихівський (просп. Червоної Калини, 66): тел.: 254-64-80».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів