У Львові відкрито другий в Україні ресторан «Vapiano»

15:05 5 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: Georg Bodenstein / forbes.ua

У Львові відкрито другий в Україні, після Києва, ресторан італійської домашньої кухні «Vapiano». Він розрахований на 200 відвідувачів. Ресторан розташований у бізнес-центр RIUS, а з початком теплого сезону «Vapiano» також матиме літню терасу.

«У кожному ресторані «Vapiano» пропонують одинадцять видів пасти (два з яких виготовлені з цілісного зерна пшениці спельта), тісто для піци і соуси готують вручну  в спеціальній заскленій зоні. Заправки, пироги та десерти також готуються або випікаються щодня в усіх ресторанах «Vapiano» в усьому світі.

На відкритій кухні кожну страва з пасти, кожну піцу і салат готують на очах відвідувачів. Така концепція дозволяє гостям безпосередньо спілкуватися з кухарем, озвучуючи свої побажання під час приготування їжі. Саме так страви набувають індивідуального характеру. У такий спосіб усі кулінарні уподобання відвідувачів «Vapiano» – веганство, вегетаріанство тощо будуть враховані.

Система смарт-карт дозволяє забезпечити незалежність відвідувачів. Кожен отримує смарт-карту на вході, замовляє їжу та напої, і за фактом розраховується на виході», – написано в прес-релізі «Vapiano.

Мережа ресторанів, до відкриття якої в Україні готувалися два роки, працює за умовами франшизи. Ресторани «Vapiano» будуть відкриті також в інших містах України. На черзі – Дніпропетровськ, Харків та Одеса.

Довідка
«Vapiano» налічує майже 150 ресторанів у 29 країнах, з яких майже 60 розташовані в Німеччині (частково франшизи, спільні підприємства або власні компанії). У кожному закладі створюють від 50 до 80 нових робочих місць, більшість з них – на повний робочий день. У 2013 році гастрономічний лайфстайл бренд досяг обігу в 160,2 млн євро в Німеччині.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів