У Львові сміття почали складати під землю

14:53 3 липня 2023 р.

Фото до новини

ЖК «Місто Трав» облаштувало сучасний підземний майданчик для відходів на вул. Кульпарківська, 226.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Обслуговуватиме майданчик ЛКП «Львівспецкомунтранс». Як розповіли на підприємстві, майданчик розрахований на 4 контейнери для змішаних відходів. Відтак підприємство додатково встановило також контейнери для скла - 2,5 м3, для пластику - 2,5 м3 та органіки - 240 л.

«Серед основних переваг підземних контейнерних майданчиків це те, що сміття зберігається під землею і не створює неприємного запаху. Територія має естетичний вигляд, немає ніякого негативного враження від перенакопичення відходів.

Крім того, з очевидних плюсів — у контейнери не потрапляє великогабаритне сміття та волога, що часто збільшують масу відходів, які вивозяться. Звідси – заощадження для мешканців», - пояснюють у ЛКП «Львівспецкомунтранс».

До слова, це вже третій об’єкт такого типу, який обслуговує «Львівспецкомунтранс». Два попередніх - на вулиці Ранковій та Парфановичів, які облаштувало підприємство, працюють вже кілька років та повністю виправдали себе. 

«Якщо у вашому ОСББ, ЖК, чи УП також назріло бажання облаштувати схожу конструкцію - радо допоможемо у цьому. Детальніше за тел.: +380 67 252 1062. Ми завжди готові до сучасних рішень», - наголошують у ЛКП «Львівспецкомунтранс».

Мерія назвала п'ятьох перевізників сміття, з якими радить укладати угоди

Найповільніше очищають Львів від сміття "Грінера Україна» і "Львівспецкомунтранс", - ЛОДА

Скільки жителів України нарікають на сміття чи на шкоду довкіллю від ракетних ударів, - дослідження

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів