У Львові припинять оренду підземних переходів

15:35 5 квітня 2019 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: facebook.com/groups/varta1.official

У п’ятницю, 5 квітня, на засіданні виконкому ЛМР ухвалили рішення щодо експлуатації приватними орендарями на вулицях Городоцькій і Вільховій та площі Митній.

Про це повідомили в п’ятницю, 5 квітня, в прес-службі Львівської міськради. Директор департаменту економічного розвитку ЛМР Ірина Кулинич розповіла: «Розглянувши звернення приватного підприємства «Леополіс-ріелті» пропонуємо внести зміни до рішення виконавчого комітету №396 «Про використання підземних переходів на вулицях Городоцькій і Вільховій та Виговського для облаштування торговельних майданчиків з тимчасовими торговельними павільйонами», вилучивши з назви слова «Городоцькій — Вільховій» від 3 липня 2015 року. На жаль, цей перехід постійно затоплений водою, тому підприємство просить розірвати угоду на його експлуатацію».

«Іншим рішенням виконавчого комітету буде розірвано договір оренди окремих конструктивних елементів благоустрою підземного переходу на площі Митній площею 355 квадратних метрів для розміщення об’єктів соціально-культурного, торговельного та іншого призначення з ТзОВ «ІнтерАйс Україна», через невиконання ними вимог рішення виконавчого комітету у частині реконструкції та проведенні ремонтних робіт підземного переходу на площі Митній», – поінформували також у ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів