У Львові пройде XІX Міжнародний економічний форум

16:00 9 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

31 жовтня та 1 листопада у Львові відбудеться масштабна економічна подія – XІX Міжнародний економічний форум «Invest In Lviv Region».

Про це повідомили в середу, 9 жовтня, у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли: «Міжнародний економічний форум – потужна національна і міжнародна платформа, створена для компетентного обговорення важливих проблем, пов’язаних  із  конкурентоздатністю  регіонів, їхнім стратегічним розвитком та економічним зростанням. Головними завданнями форуму є представлення України як безпечної території для ведення бізнесу, діалогу між владою і бізнесом, активізація транскордонної співпраці, залучення інвестицій, встановлення корисних бізнес-контактів між українськими та закордонними діловими колами».

«Заплановано, що заходи першого дня Форуму включатимуть чотири блоки – «Аутсорсинг бізнес-процесів як інструмент динамічного розвитку економіки Львівщини», «Впровадження нових технологій. Еволюція промислового виробництва», «Індустріальні парки як прогресивний інструмент залучення технологічних компаній» і «Фінансові інструменти розвитку: світова практика та перспективи для України». У другий день йоруму передбачено проведення тематичних заходів у сферах агропромислового розвитку, експорту, туризму, міжнародної технічної допомоги та енергозбереження і відновлюваної енергетики», – поінформували також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів