У Львові презентували роботу фотоелектростанції

16:00 17 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У прес-службі Львівської міськради повідомили в середу, 17 квітня, презентували роботу сонячної станції, що встановлена на даху та фасаді офісного приміщення компанії ПП «Галиченерго», і працює для компенсації власного споживання електроенергії без використання стимулюючих «зелених» тарифів.

Про це повідомили в середу, 17 квітня, в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «Номінальна потужність системи – 17 кВт, а сонячні модулі розміщенні на площі 60 квадратних метрів».

«Особливість цієї станції у тому, що в подальшому буде здійснюватись без зеленого тарифу. Розвиток альтернативної енергетики на Львівщині набрав уже значних обертів, тож на території Львівської області уже діє 29 великих сонячних електростанцій. Це перше промислове підприємство, яке запровадило такий досвід. Львівська ОДА підтримуватиме та стимулювати таку практику. Серед населення також поширений такий досвід, адже це дозволяє знизити вартість електроенергії», – зазначив директор департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської ОДА Володимир Лялька.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів