У Львові перебуває місія Міжнародної фінансової корпорації Світового банку

16:15 26 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

25 вересня відбулась перша зустріч Міжнародної фінансової корпорації (IFC) з ЛКП «Львівелетротранс» та ЛКП «Львівавтодор».

Про це повідомили в четвер, 26 вересня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Під час третьої за рахунком місії після підписання мандатного листа були обговорені важливі юридичні, фінансові, те»хнічні, екологічні, управлінські та соціальні питання щодо впровадження проекту (Due Diligence») для розвитку громадського транспорту у Львові.

«ЛКП «Львівелектротранс» планує залучити інвестиції для реконструкції контактної мережі, а також для закупівлі тролейбусів з автономним ходом (тролейбус — електробус). Впродовж чотирьох днів обговорюватимуться деталі та поетапне планування впровадження проекту в дію задля розвитку міста та покращення якості роботи громадського транспорту», – поінформували також у ЛМР.

«У травні цього року ЛКП «Львівелектротранс», Львівська міська рада та Міжнародна фінансова корпорація підписали мандатний лист щодо інвестицій на 35 мільйонів євро з метою закупівлі тролейбусів з автономним ходом, а також для реконструкції контактної та кабельної мереж», – повідомили також у ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів