У Львові дозволили Моснафті будувати на вулиці Володимира Великого

13:34 28 серпня 2021 р.

Фото до новини

Сьогодні, 28 серпня, на засіданні виконавчого комітету прийняли низку рішень у сфері містобудування.

Зокрема, члени виконавчого комітету підтримали 12 проєктів рішень, також перенесли розгляд 2 питань і 3 питання – вилучили під час формування порядку денного для доопрацювання та детального обговорення із зацікавленими сторонами.

Зокрема, підтримали питання:

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію релігійною організацією “Львівська провінція Згромадження Найсвятішого Ізбавителя (Редемптористи) Української греко-католицької Церкви“ існуючої нежитлової будівлі з надбудовою під центр соціальних інновацій на вул. І. Франка, 58 у м. Львові.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво торгово-виробничих приміщень на вул. І. Миколайчука (кадастровий номер 4610137500:08:002:0724) у м.Львові на земельній ділянці, призначеній для продажу у власність на земельних торгах у формі аукціону.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво об’єкта обслуговування автотранспорту на вул. В. Навроцького (біля будинку № 1-Р) на земельній ділянці (кадастровий номер 4610136800:02:004:0057), призначеній для продажу у власність на земельних торгах у формі аукціону (прийняте із зауваженнями).

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво ПрАТ «Квіти Львова» багатоквартирного житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями та паркінгом на вул. Стрийській, 195 у м. Львові.

Також міський голова Львова Андрій Садовий наголосив на необхідності облаштування там амбулаторії і проведення архітектурного конкурсу на сквер, розташований поруч. Відтак, рішення було прийняте із зауваженнями.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво ПП «Корт-сервіс» житлово-громадського комплексу з багаторівневим паркінгом та трансформаторною підстанцією на вул. Соняшниковій, 32 у м. Львові зі знесенням існуючих споруд (дві черги).

Також під час розгляду питання акцентували увагу на важливості проведення архітектурного конкурсу на будівництво, облаштування садочку, амбулаторії, а також забезпечення належної кількості паркомісць. Рішення прийняли із зауваженнями.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ «Західенергомонтаж» багатофункційного спортивно-оздоровчого комплексу (клубу) з апарт-готелем, вбудованою підземною автостоянкою, трансформаторною підстанцією та даховою котельнею на вул. Мучній, 32 у м. Львові.

Рішення прийняте із врахуванням зауважень у частині проведення архітектурного конкурсу на будівництво, а також облаштування там локацій для роботи митців, спеціальних залів для експонування творів мистецтва.  

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ «Моснафта» багатоквартирного житлового будинку з підземним паркінгом та торгово-офісними приміщеннями у рівні першого і другого поверхів на вул. Володимира Великого, 50 у м. Львові.

Рішення прийняли із зауваженнями у частині облаштування дитячого садочку, а також вирішенням питання транспортного забезпечення і розвитком критично важливої для міста інфраструктури.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ «Фірма Альянс-Капітал» магазину зі складом для роздрібної торгівлі товарами промислового призначення на вул. О. Бабія, 14 у м. Львові.

Рішення прийняли із правками в частині озеленення території, а також демонтажу тимчасової споруди, що заважає руху пішоходів.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію гр. гр. Слободян У. І. та Слободяном М. В. магазину за рахунок прибудови на вул. О. Бабія, 12-А у м. Львові.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію з пристосуванням гр. Курилишиним О. І. приміщень квартири № 3 під магазин непродовольчих товарів на вул. Валовій, 21 у м. Львові.

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 07.04.2017 № 287.

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 01.11.2019 № 1025 (прийняте з правками).

Перенесли задля доопрацювання питання:

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію ТзОВ «Джаст профіт» нежитлових будівель під багатоквартирний житловий будинок з приміщеннями громадського призначення та вбудованим паркінгом на вул. П. Лодія, 6 у м. Львові зі знесенням існуючих споруд.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ «Компанія БІМ-1» житлово-громадського комплексу на вул. В. Навроцького, 4 у м. Львові зі знесенням існуючих споруд.

Також вилучили під час формування порядку денного питання:

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво та обслуговування будівель торгівлі на вул. Шептицького (кадастровий номер 4610165500:01:003:0178) у смт. Рудне Львівської області на земельній ділянці, призначеній для продажу у власність на земельних торгах у формі аукціону.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво та обслуговування будівель торгівлі на вул. Шептицького (кадастровий номер 4610165500:01:003:0179) у смт. Рудне Львівської області на земельній ділянці, призначеній для продажу у власність на земельних торгах у формі аукціону.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реставрацію КНП «5-а міська клінічна лікарня м. Львова» з пристосуванням цокольних приміщень поліклініки № 2 під відділення фізичної реабілітації та раннього втручання з влаштуванням віконних отворів на вул. Генерала Т. Чупринки, 61 у м. Львові (пам’ятка архітектури, охоронний №1656).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів