У Львові будуть слухання щодо подорожчання проїзду

17:48 22 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com

27 листопада у Личаківській районній державній адміністрації на вулиці Костя Левицького (№67) розпочнуться громадські слухання щодо підвищення цін на проїзд в електротранспорті.

Про це повідомили на сторінці цієї в інтернет-мережі «Фейсбук», де також розповіли, що управління транспорту Львівської міської ради в котре хоче без обговорення з жителями міста підняти ціни. Депутати від фракції «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» вважають, що жодне рішення, яке впливатиме на життя містян, не може бути прийнятим без обговорення з ними в першу чергу.

Тарифи, які пропонує міська рада не зустрічаються з щоденними реаліями українців. Ввнаслідок підвищення вартості проїзду чиновники просто хочуть перекласти на плечі простих пасажирів компенсування перевезення пільговиків.
Чиновники навіть не беруть до уваги тарифи за проїзд у містах зі схожою кількістю населення – Кривому Розу та Запоріжжі, де проїзд в електротранспорті обійдеться в чотири  гривні.

Фракція «УКРОПу» виступає і завжди виступала за повну прозорість у прийнятті будь-яких рішень і закликає прийти та особисто висловити недовіру абсурдним тарифам від міської ради. Реєстрація учасників триватиме з 17.30 до 18.30 на підставі документа, який посвідчує особу та дає можливість перевірити місце проживання та реєстрацію або наявності у юридичної особи нерухомого майна на території Львова.

Як інформував «ЩЛ», у Львові обговорять тариф на перевезення пасажирів автобусами.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів