У ЛОВА повідомили, скільки осіб працює на будівництві фортифікацій

11:22 20 березня 2024 р.

Фото до новини

Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 29 грудня 2023 року № 1415 «Деякі питання підвищення обороноздатності держави на період воєнного стану в Україні», львівські будівельники та інженери активно споруджують взводні опорні пункти та невибухові загородження.

Про це інформує пресслужба ЛОВА, пише DailyLviv.com.

Напередодні під головуванням голови Сумської ОВА Володимира Артюха відбулась виробнича нарада щодо будівництва фортифікаційних споруд вздовж кордону. Від Львівської ОВА участь у нараді взяв заступник начальника адміністрації Юрій Бучко та т.в.о. начальника управління капітального будівництва Роман Дуля. 

Нагадаємо, що Львівська ОВА почала будувати фортифікації на території Сумської області. Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 29 грудня 2023 року № 1415 «Деякі питання підвищення обороноздатності держави на період воєнного стану в Україні», львівські будівельники та інженери активно споруджують взводні опорні пункти та невибухові загородження.

«Захист наших кордонів - це наше основне завдання на зараз. Всіма своїми діями та засобами допомагаємо нашим воїнам, забезпечуємо їм захист та безпеку на вогневих рубежах, мобілізовуємо свої сили і ресурси для виконання поставлених завдань! Обсяги земляних робіт великі, працюємо 24/7! Задля виконання поставлених завдань, Львівщина відрядила на Сумщину близько 70 будівельників і 12 одиниць техніки. Для нарощення темпів виконання поставлених цілей, стоїть завдання щодо збільшення на будівництві як і працівників так і техніки, над цим також працюємо!», - про це повідомив Юрій Бучко.

Вздовж кордону та оборонної лінії триває спорудження трьох смуг фортифікацій, загальною довжиною понад 2000 км. Крім спорудження лінії фортифікацій, спеціальні підрозділи з нашого регіону займаються розмінуванням територій, які постраждали від poсійcької окупації. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів