У Горіховому гаю почали облаштовувати доріжку в межах Громадського бюджету

10:31 25 листопада 2021 р.

Фото до новини

У Львові почали реалізацію проєкту-переможця Громадського бюджету 2020 – «Стежки Горіхового гаю».

Про це інформує Львів. Містобудування, пише Dailylviv.com.

«Роботи тривають на ділянці з боку вулиці Бойківської. Ця територія густо засаджена деревами і має складний рельєф з великим перепадом висоти. По схилу важко пересуватися, тож для зручності мешканців тут прокладуть бруковану доріжку та облаштують сходи з поручнями. Тим паче, що доріжка веде до дитячого садочка, що розташований біля парку.

Роботи планують завершити до кінця грудня. Замовник робіт – управління екології Львівської міської ради», - зазначають у департаменті містобудування.

Нагадаємо, у парку вже проклали доріжку, яка веде до стадіону «Динамо». Також паралельно облаштовують освітлення, аби там було безпечно гуляти увечері.

Це вже другий малий проєкт Горіхового гаю, який реалізовують у межах Громадського бюджету Львова. Перший – оригінальний екомайданчик - вже став улюбленою розвагою для місцевої малечі. На реалізації також великий проєкт з відновлення водойм.

«Цього року Горіховий гай знову має два проєкти-переможці, відповідно до яких у парку планують зробити відеоспостереження та облаштувати громадський простір з боку. Тож добрі зміни в парку лише починаються», - додають у департаменті.

У Львові чистять озеро в «Горіховому гаю»

Школярі змагатимуться у Львові в «Горіховому гаю»

У Львові 24 парки з 36-ти мають межі, - заступник міського голови Львова

Держреєстратори вкрали 5 га ландшафтного парку у Львові для своїх клієнтів

Снопківський парк збільшили на 11 га – рішення Львівської облради

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів