У березні на Львівському бронетанковому заводі розпочнуть випускати бойову машину «Дозор» (відео)

13:00 6 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: «5 канал»

Заступник генерального директора Державного концерну «Укроборонпром» Юрій Пащенко запевнив: «До серійного виробництва на Львівському бронетанковому заводі – а саме цей завод буде головним з виробництва цієї техніки – в березні ми вже маємо приступити».


Відео: Петро Порошенко

Першу партію бронемашин «Дозор» випустять у березні 2015 року. Про це заявив заступник генерального директора Державного концерну «Укроборонпром» Юрій Пащенко. 

За його словами, найближчим часом будуть проведені державні випробування. 

Бронемашина має чотири типи двигунів, над якими працювали провідні світові виробники.

Серійним виробництвом «Дозору» займатиметься Львівський бронетанковий завод. Очікується, що згодом бронемашини вироблятимуть також на експорт.

«До серійного виробництва на Львівському бронетанковому заводі – а саме цей завод буде головним з виробництва цієї техніки – в березні ми вже маємо приступити. З березня, завершивши вже всі дослідно-конструкторські роботи, провівши випробування та надавши статус кресленню. Документацією передбачена досить широка лінійка двигунів. Ми вже навчені тими неприємностями та збоями, які отримали. Тому в цьому контексті і двигун та трансмісія, і решта основних частин – тут диверсифікація досить істотна», – розповів Юрій Пащенко, повідомлення якого передає сьогодні, 6 грудня, телевізійний «5 канал».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів